שאלה לגבי שפיכה מעוכבת

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

02/07/2020 | 14:45 | מאת: נשואה מתוסכלת

אנחנו בגילאי ה 40, נשואים כבר 15 שנים בהם היו לנו עליות וירידות. לאחרונה תקופה טובה שגם מלווה בסקס טוב ובתדירות גבוהה (פעם - פעמיים ביום). הבעיה היא שבחלק מהפעמים לוקח לבעלי הרבה זמן לגמור. הוא אומר שאין לו את הגירוי המספיק בחדירה, ניסינו תנוחות שונות, לפעמים הוא פשוט מתייאש ולפעמים הוא גומר אח"כ ביד. אני יודעת שבעבר ראה פורנו ואונן, ביקשתי שיפסיק כי זה פגע בי (בעיקר הפורנו, פחות עצם האוננות), והוא אומר שהפסיק. האם הקושי לגמור קשור לכמות של היחסים, להתרחבות האיבר שלי עם השנים והלידות, להרגל שלו לגמור באוננות או לבעיה אחרת והאם יש דרך לטפל בזה?

שלום לך יכולים להיות בזוגיות ארוכת שנים הרבה שינויים במיניות ובחשק. כמו שבזוגיות היו עליות וירידות כך גם המיניות מושפעת. תדירות יחסי המין, איכותם והיכולת להנות מהם. אני לא חושבת שהאוננות משפיעה בהכרח על הקושי שלו להגיע לאורגזמה איתך, גם לא למבנה הפיזי שלך. להערכתי יש עוד סיבות שאולי עדיין לא ידועות לכם או לא מודעות שמשפיעות על הירידה בחשק, איני יכולה לענות באופן כללי כי זה מאד אישי. יתכן שמשהו נפשי או פיזי השתנה , מצב בריאותי, תרופות מסויימות, התגובה המינית הפכה איטית יותר, משהו בחיים האישיים כמו משבר או משהו ביחסים ביניכם שמשפיע. איני יכולה לדעת, אך בהחלט מציעה וחושבת שאם ברצונכם לשנות זאת, נכון לבדוק מה אולי הגורמים שמשפיעים על כך. הדרך העיקרית שאני מכירה לבדוק זאת היא בטיפול זוגי מיני אצל מטפל או מטפלת מיניים מוסמכים. אשמח לעזור במידה ותהיו מעוניינים אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות