בעיה בלשכב- זו שנשארה מאחור...

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

01/07/2020 | 00:30 | מאת: נואשת

היי, כולם עושים את זה ,מדברים על זה, מספרים בדיחות, והרוב מתעניינים בסקס מגיל ההתבגרות רוצים לנסות. אני לא מבינה איך אפשר לקפוץ ככה למים. ראשית אם מישהו שאני לא הכי מכירה זה לא יעבוד.כשאני יוצאת אני מרגישה שאוטוטו אצטרך לספק את הסחורה ונמאס לי הרגיש כך. זה לא בראש שלי אלא במהלכים שהם יוזמים וברמיזות. היום תוך שבוע שבועים.. ואם לא אז שלום. ובכלל.. אפשר לראות אם את בכיוון לפי הוויבים שלך האם נוח לך שישר הוא מנשק אותך לפני שיש משהו.. אבל עזבי את זה. אני לא מבינה מאיפה בנות רוצות את זה כל כך כשאני בדיוק גוררת את עצמי לצד השני. הרבה פעמים אני חושבת אם אוכל אם יהיה מישהו קרוב. ממש קשה לי עם עירום ומגע. זה מביך אותי ויש לי ביקורת על עצמי ועל אחרים. אני מנסה לומר שכל החשק יורד ברגע שזה מתקדם לשם כי במקום הנאה והאמת שאין לי הנאה שנוגעים בי ואת זה לא הצלחתי לפתור. אז פתאום דברים דוחים אותי. דוגמא פשוטה : נשיקה זה יכול להיות חמוד.. פתאום הופכת לדבר מגעיל אם יהיה רצון מהיר מידי מהדייט שלי פתאום יעלו לי בלי שאשלוט מחשבות על הריח מהפה השיניים שלו הבל פיו.. את מבינה הכל נהיה דוחה. גם סקס פתאום דוחה.. אני לא מבינה איך אנשים חופשיים זורמים לא מתבישים בגוף שלהם בהפרשות שלהם.. ואני לא מבינה את עצמי למה אני סטרילית? כשהנושא עולה. האם מדובר בחוסרי חשק תמידי??- כלומר אדם שלא מפנטז או מאונן או חושב על מין. זה פשוט לא יגיע לידי מימוש זה תקוע ועצור ונוח לילשמור מרחק מאשר להתמודד עם קרבה פיזית שכמו שאמרצתי היא הופכת לדוחה ומגעילה ברגע שזה מתקדם לשם ואז אי אפשר לשתף פעולה. ואולי זה קורה כי זה מוקדם מידי עבורי? אבל גבר צריך מיניות ופחות שיחות.

שלום לך קראתי את שאלתך וניסיתי להבין מה בעצם את שואלת כאן.. מה שהצלחתי להבין שיש משהו בסקס,או בסוגים שונים של מגע שמרתיע אותך ואינך מבינה למה. אינך יודעת אם הרתיעה נובעת מחוסר עניין בסקס או מסיבות אחרות... מן הסתם, כיון שאיני מכירה אותך ואת ההיסטוריה שלך אין באפשרותי לענות לך. תוכלי לקבל יותר תשובות ולהבין את עצמך יותר ומה עוצר אותך, אם תיפני לטיפול אצל מטפלת מינית מוסמכת ושם תוכלי לפרק שאלות אלו ולבדוק אותן ואז ניתן יהיה לחשוב איך לטפל במצב. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות