שאלה על בגידה ומיניות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

16/06/2020 | 21:00 | מאת: יעל

היי אפרת, היה לי ויכוח/דיון עם אמא שלי. 1. היא טוענת שגבר שלא מקבל פשוט יקום ויבגוד. כלומר עושה אותם פר הארבעה. ועל פניו אני מסיקה שגם אם הסקס לא מספק או תדירות זה גורם לגברים לבגוד חופשי. 2. אמון- היתה שיחה אם היא או אני יודעות על גבר שבוגד נניח בחברה או שיודעים שאחד ההורים לנו בוגד וכו'. האם צריך לספר לנבגד? אני אומרת שכן. מהסיבה שאם הנבגד הוא בן משפחה או מישהו ממש קרוב לליבי ארגיש רע אם זה שלא יודע. היא ענתה- מה זה עינייני?- מה אין לאותה אחת עיניים? וששאלתי מה אם תדעי שבעלה של אחותך בוגד.. היא ענתה שלא תספר וגם לא עם בעל של חברה אבל ששאלתי אם ההורים שלך היו בוגדים היא ענה שכן. אז רציתי לשאול את דעתך. את באמת חושבת שאם יש אישה שהסקס לא משהו הבעל יוצא לבגוד משמע אישה צריכה לתת לבעלה רוב הזמן ולספק את צרכיו?? ובכלל עוד לפני הבעל האם יש זוגות בתחלת הדרך שנפרדים בגלל המצב רוח והחשק בתדירות? והשאלה השניה מה לדעתך צריך לעשות לספר או לא על בגידה? תודה

שלום לך את שואלת שאלות מאד כלליות, וכמטפלת אני נוטה ומעדיפה, לא לעשות הכללות. אנשים מתנהגים אחרת בכל מיני מצבים, גם גברים וגם נשים ורצוי לא להניח הנחות או לקבוע דברים באופן כללי אלא לבדוק כל מקרה או קושי מיני , או קושי ביחסים, לגופו. אם יש לך שאלה יותר ספציפית או מצוקה שאת זקוקה בה לסיוע או עצה אישית, אשמח לסייע. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות