עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/09/2014 | 07:32 | מאת: מוטרדת

בני בן 26 יש לו דחפים מיניים חזקים,אין לו שליטה על עצמו. והוא נוגע גם בבנים וגם בבנות,קיבל מהפסיכיאטר ציפרלקס כדי לדכא את החשק המיני,האם זה באמת עובד? והאם אם מפסיקים לקחת את הכדור המצב חוזר

שלום לך, איני מכירה את בנך, או את ההסטוריה הנפשית והמינית שלו. אני מניחה שהפסיכיאטר המטפל מכיר אותו ואת מצבו ולכן ממליצה לסמוך על המלצתו. ציפרלקס ידוע כתרופה שיכולה להוריד חשק, אך שווה לבדוק אולי יותר לעומק (אולי גם עם הפסיכיאטר שמכיר אותו) מה המשמעות " אין לו שליטה על עצמו"... כי מדובר כאן על התנהגות ואי שליטה בדחפים ולא רק על חשק. הדבר קצת יותר מורכב ולדעתי מחייב גם עזרה פסיכיאטרית ואולי גם פסיכולוגית.ולכן מאמינה שעבודה יותר עמוקה שתעסוק גם בסיבות ובשינוי ההתנהגות תעזור במקביל לציפרלקס. אך כפי שציינתי קודם, עלייך להתייעץ עם גורמים טיפוליים שמכירים אותו. מאחלת לך שבוע טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות