שפיכה מהירה ועוד משהו...

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/05/2020 | 21:51 | מאת: Meny

שלום תמיד הייתה לי שפיכה מהירה אך לאחרונה גם שמתי לב (וסליחה על הגרפיות) שהזרע לא משפריץ אלא פשוט נשפך. הבעיה הראשונה מפריעה לי בתפקוד, והבעיה השנייה אני חושש שזה יכול להפריע בכניסה להריון.. תודה

17/05/2020 | 21:58 | מאת: meny

1. איך אני פותר את הבעיה של השפיכה מהירה? 2. האם יש לזה קשר לזה שהזרע לא משפריץ. 3. האם יש סיבה לדאגה?

שלום לך לגבי צורת השפיכה ממליצה להתייעץ עם אורולוג. לגבי נושא השפיכה המהירה טיפול מיני אצל מטפל או מטפלת מיניים מוסמכים מאד יכול לעזור. שפיכה מהירה נובעת מחוסר היכרות עם תגובת הגוף וטיפול מיני מסייע להבין את קשייך בעניין ואיך להתחבר טוב יותר לגוף ולשלוט בתגובותיו.ועקב כך גם בתזמון השפיכה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות