נשוי אבל אוהב טרנסיות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/05/2020 | 14:09 | מאת: משה

נשוי + 2 , כמעט ולא שוכב עם אישתי כי הסקס היחיד שמדליק אותי זה סקס עם טרנסיות שבו התנסיתי כמה פעמים עוד לפני שהכרתי אותה.אישתי מבואסת שאין סקס ביננו(היא חושבת שאולי אני א-מיני) אני אוהב אותה ומאוד מבין אותה אבל פשוט לא נמשך אליה מינית כבר הרבה זמן . לא מחפש להתגרש:( , מה עושים? אם בכלל יש מה לעשות.

שלום לך אני חושבת שנכון . להבין את תחושותיך לאישתך יותר לעומק. האם אתה נמשך רק לטרנסיות ? האם אי פעם נמשכת גם אל אשתך או אל נשים אחרות? חושבת שכיון שאתה מתכנן להמשיך ולחיות עם אשתך נכון שתחשוב איך אתה נותן מקום גם להעדפתך המינית מצד אחד, כי אתה לא יכול להתעלם ממנה ומצד שני, איך אתה חי עם זה מול אשתך. נראה לי שיכול לעזור לך להגיע למספר שיחות של יעוץ מיני אצל מטפל או מטפלת מיניים מוסמכים. אשמח לסייע efrat_manor@yahoo,com בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות