אשתי פשוט לא שם... וגם לא רוצה להיות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/05/2020 | 20:27 | מאת: ירון

אנחנו זוג נשוי מעל 12 שנה ולאחרונה הצלחתי ממש לשיים את מה שהפריע בזוגיות מאז תחילתה. אשתי לא יודע לפלרטט איתי. זה לא קרה מעולם. זה מאכזב, מתסכל וחסר היום בדיוק כמו שזה היה חסר לי ביום הראשון. הסקס עצמו סביר ושאר מערכת היחסים גם. דיברתי איתה על זה ואפילו אמרתי לה איך משחקי מילים בהודעות טקסט שהן חצי מצחיקות חצי מגונות יכולות לעבוד או שיחת טלפון דו משמעית יכולה לעשות את זה, אבל היא אמרה שהיא פשוט לא יודעת לעשות את זה... אני יודע שזה באופן יחסי ''צרות של עשירים'' אבל זה חסר ולכן אני מפלרטט ללא כוונת מימוש חברות שלה או קולגות ואפילו מראה לה וזה לא ממש מציק לה. בקיצור - מה עושים?

שלום לך דבר ראשון, זה יופי שעשית את הצעד הראשון והוא לדבר איתה. דבר שני, פלירטוט הוא סוג של התנהגות, משחק, התנהגות משחקית וכייפית וביחסים וכמו בכל התנהגות ניתן ללמוד אותה. בעיני במידה ותפנו אפילו למספר שיחות ייעוץ אצל מטפל או מטפלת מיניים מוסמכים, ניתן יהיה לסייע לכם ללמוד זאת.ובתור התחלה ללמוד איך יותר לדבר על כך וליצור את הכיף ביחסים. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות