זהות/נטייה מינית/לא סגור על עצמי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/05/2020 | 19:31 | מאת: @^@

בן 21 אני אתחיל מכך שאני נמשך לנשים . בגיל 14 נחשפתי לעולם הגייז והייתי רואה סרטוני פורנו של גייז. מאז ועד היום יש בי את היצרים האלה שאני רוצה שיעשו לי (גברים) חשוב לציין שאין לי שום משיכה לגברים חוץ מהמשיכה הזאת (מינית). השאלה שלי היא כזאת - האם ניתן לצאת מזה ? (אני עד היום מנסה להילחם בזה ולא מצליח) והאם זה משנה את זהותי - הומו/סטרייט/בי ? תודה רבה לכם .

07/05/2020 | 00:10 | מאת: יעל

לא ניתן לצאת מזה. וענית לעצמך. משיכה לגברים זו משיכה מינית. אתה כנראה בי.

שלום לך לא ניתן לצאת מזה, ניתן ללמוד איך להבין את זה אצל עצמך ואיך לחיות עם ואם קשה לך לבדך תוכל לפנות לאיש מקצוע מוסמך שיסייע לך בכך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www,efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות