אי נעימות באזור אחרי סקס

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

01/05/2020 | 07:41 | מאת: ליאור

היי התחלתי לקחת גלולות (עד עכשיו השתמשנו בקונדומים) וכל פעם אחרי .. קצת שורף לי האם זה תקין?

שלום לך כל כאב או אי נעימות באזור הפות, מחייב לדעתי בדיקה של רופא נשים . אם שורף לך זה לא תקין, כי זה מפריע ולא נעים לך, לכן רצוי בעיני לברר מה הסיבה לכך ולטפל בכך כי אין סיבה שתסבלי. אולי משהו בהרכב הגלולות גורם לכך ואולי את זקוקה לעוד סיכוך (גל על בסיס מים)ביחסי המין. איני יכולה לדעת, שווה שקודם תיבדקי עם הרופא שלך ותדעי הכי טוב. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמגת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות