להמשך השאלה לגבי זה לחבר שלי אין חשק מיני

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

20/04/2020 | 16:00 | מאת: סיסי

בנוסף לכך שאין לו חשק מיני, כשהוא מועיל בטובו כן לשכב איתי, הסקס מאוד לא מספק, מהבחינה הפיזית שלו, הוא לא עושה מספיק חזק בטענה שהוא פיזית לא יכול, בגלל שהוא לא זז מספיק חזק אני בקושי מרגישה אותו (אין לו איבר מין גדול, אבל יש לו מספיק גדול כדי לתת עבודה) אני לא גומרת ממנו כמעט בכלל, וכשאני כן גומרת זה לא מהגמירות הכיפיות, זה מהגמירות שהגוף כבר מותש והוא רוצה לסיים עם זה. אני ניסיתי לכוון אותו ושום דבר לא משפר את המצב. מה לעשות?

שלום לך זה נשמע בעיקר כמו בעיה של חוסר תקשורת. את הדברים שאת כותבת כאן רצוי שתגידי לו ותשתפי אותו ותחשבו יחד מה תוכלו לעשות. מעבר לכך למה את מתכוונת ב " לא גומרת ממנו"? האם יש לך דרכים אחרות להגיע לאורגזמה כשאת איתו? אולי תוכלי לשתף אותו בהן גם? שימי לב שהאחריות לאורגזמה גם במהלך יחסי מין עם בן זוגך היא קודם כל שלך. ונכון שתראי גם איך את יכולה לסייע לעצמך ולא לתלות את כל האחריות עליו. במידה ואת מרגישה שאת לא מצליחה לדבר איתו על כך, הוא פחות מבין את דברייך ולך קשה להסביר, תמיד שיחת יעוץ או שתיים אצל מטפל או מטפלת מיניים מוסמכים תוכל לסייע ולהבהיר דברים תוך כדי לימוד תקשורת מינית נכונה. אשמח לסייע בהמשך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות