שפיכה מוקדמת גם ללא מגע

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/04/2020 | 16:10 | מאת: אוראל

היי אני בן 25, ומאז ומתמיד היית לי בעיה של שפיכה מוקדמת, השפיכה מתרחשת בשניות לאחר שהאקט המיני מתחיל ולאחר מכן יורד לי החשק להמשיך לפעמים גם השפיכה מגיעה ללא מגע, אלה במשחק המקדים ללא מגע באיבר עצמו ומגיעה השפיכה.. גם בצפייה בפורנו שאני מאונן השפיכה מגיעה ממש מהר בדומה לאקט המיני. הדבר פוגע לי ממש באיכות החיים ועד למצב שאני לא מקיים יחסי מין בגלל הבושה. אשמח לעצות מה לעשות.

שלום לך לגמרי ניתן לטפל בכך. שפיכה מוקדמת היא עניין התנהגותי או הרגל התנהגותי של הגוף שמקורו באי יכולת שלך לשלוט בתיזמון של השפיכה , או לזהות את נקודת האל חזור. החדשות הטובות הן, שיש תרגול התנהגותי עצמי שיכול לסייע לך ללמוד לשלוט בתזמון השפיכה. איך עושים זאת? מציעה לעשות זאת בליווי מטפלת או מטפל מיניים מוסמכים שידעו לזהות את מקורות קשייך וילוו אותך בתהליך השינוי. במסגרת תהליך טיפולי. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www,efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות