סקס בגיל השלישי,אני מגורה בקלות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

18/04/2020 | 15:06 | מאת: שמרית

אנחנו בני 60 ולי החשק המיני חזק משל בעלי ורוצה יותר, איתו יש אורגזמה טובה לאו דוקא מחדירה. לאחרונה אני מפנטזת את שנינו ערומים כשהוא שוכב עם הגב אלי ואני גורמת לעצמי על ידי תנועות (לא ביד!) לגמור. אבל פוחדת לעשות זאת כי הוא ירגיש שאני מאוננת עליו.. אני לא אוהבת לגעת בעצמי ביד אבל יכולה לגמור בתנועות רפטטביות כאשר אני מגורה. בקיצור, מה לעשות כשאני מתחרמנת? אין לי פרטיות לסקס עם עצמי או אביזרים..

שלום לך מציעה לך לשוחח עם בן זוגך על כך. כרגע את שואלת שאלות ועונה לעצמך במקומו. שתפי אותו בצורך שלך, אולי בפחד שלך או בפנטזיה שלך, הסבירי לו למה את זקוקה ואיך הוא מציע להיות שותף בכך או לחילופין לאפשר לך פרטיות. חישבו על כך יחד או אפילו דמיינו. כשהוא יהיה שותף, אני חושבת שזה גם יקל עלייך מלשאת תחושה זו לבד.ויתן לך לגיטימציה מולו ופחות פחד מתגובתו. כאן לעוד שאלות ומאחלת לך הצלחה בהמשך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות