חוסר קיום יחסי מין כמכשול במעבר לזוגיות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/04/2020 | 15:49 | מאת: הילה

שלום רב לך, אשמח להתייעץ איתך על נושא שמטריד אותי כבר המון זמן. אני בת 26, יש לי ידיד טוב שאני בקשר יומיומי איתו כבר 4 שנים. אנחנו החברים הכי טובים ויש בינינו אהבה גדולה. היינו רוצים להיות זוג אבל הנושא המיני בעייתי עבורנו. הוא טוען שסובל שנים מחוסר חשק מיני וחוסר הנאה בקיום יחסים עם פרטנריות אחרות. ניסינו לקיים מספר פעמים בודדות יחסי מין וזה הרגיש מוזר, מאולץ, ולא מהנה במיוחד. שנינו נראים טוב, שנינו בגילאים דומים. אני אובדת עצות, יש בינינו אהבה ענקית וזה עומד בדרכנו להתקדם לזוגיות רצינית. האם יש לך עצות כלשהן? אני ממש ממש מודה לך על הרצון לעזור.

שלום לך אני חושבת שבשלב ראשון חשוב לברר מה עוצר את המיניות ביניכם? האם יש קשיים אישיים שלו? שלך? מעצורים?מחסומים מסויימים? או האם מדובר במשהו בכימיה או בתקשורת המינית ביניכם. יתגן שגם וגם אבל כדי לסייע לכם יש לבדוק את הדברים טיפה יותר לעומק. ולהבין מה בדיוק קורה. לצורך כך נכון בעיני שתגיעו ליעוץ אצל מטפל או מטפלת מיניים מוסמכים, כדי לנסות להבין את הבעיה. אשמח לסייע בהמשך [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות