כאבים במהלך סקס וטיפה שורף

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/04/2020 | 20:32 | מאת: אנונימית

בזמן שאני מקיימת יחסי מין כואב לי ואחרי זה גם מתחיל לשרוף לי, לא היה לי את זה לפני הגלולות שלקחתי וכמובן הפסקתי אבל זה מציק כבר כמה חודשים ולא נעים בכלל, וגם יש כאבים בדגדגן שעושים לי ביד. השתמשתי במשחה שממש עזרה ועוזרת וזה בא רק לעיתים רחוקות אחרי שטיפה שאני טיפה רטובה למתה מחרמנות, אחד הסיפטומים של הגלולות היה יובש, מה שהופיע רק אחרי שלקחתי גלולות. לאף אחד מאלו ששכבתי איתן יש מחלות מין לפני ששכבתי איתם הם עשו בדיקה ואין להם כלום. מה זה ומה עליי לעשות כי אני מאוד לחוצה ובחרדות

שלום לך כאבים במהלך יחסי מין יכולים לנבוע מהרבה סיבות. ברב המקרים הסימםטום הוא פיזי אך יושב על איזושהיא סיבה עמוקה יותר, לרוב ריגשית. בשלב ראשון צריך להבין מה גורם לכאבים, ולאבחן אותם. במקרה זה מציעה לך להתייעץ עם רופאת נשים שהיא גם סקסולוגית לשם אבחון. במקביל נכון להגיע לטיפול אצל מטפלת מינית מוסמכת כדי לזהות אם יש סיבות רגשיות נוספות שאולי משפיעות על הסימפטומים שאת מתארת. אשמח לסייע לך במידה ויש לך עוד שאלות בנושא [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות