שאלה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

29/03/2020 | 23:34 | מאת: מירי

הי אפרת, האם ישנה משוואה לאורגזמה נשית? חדירה לבד ידוע שאיננה לבדה עושה את העבודה,אז כשאומרים שצריך גם שהמנטליות משחקת תפקיד באורגזמה נשית ,מה הכוונה? זה לא ככה אצל גברים גם? תודה

שלום לך אחד הדברים שניתן להגיד על סקס זה שהוא לא מתמטיקה, והדבר האחרון שיש בו זה מישוואות. סקס זה דבר דינמי, גמיש ומאד סובייקטיבי לכל אישה ולכל גבר. כמו גם האורגזמה. כל אישה מגיעה לאורגזמה בצורה אחרת, בצורת מגע שונה, ובאיזורים אחרים. זה עניין של ניסוי וטעיה והיכרות עם הגוף. כשאת מדברת על מנטליות למה את מתכוונת בשאלתך? למצב הריגשי? אם לכך כוונתך אז בהחלט, למצב הריגשי יש קשר ישיר להנאתנו ממין וגם ליכולת העוררות , החשק המיני והיכולת להגיע לאורגזמה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות