התייעצות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

29/03/2020 | 13:07 | מאת: יעל

הי אפרת אני בת 46 , יש לי קשר מצויין כשלושה חודשים עם בחור כ10 שנים יותר גדול ממני . אין בעיות בריאות. אני מחפשת רעיונות לגיוון והעצמת תחושות, בעיקר תחושות שלי כי אצלו אין בעיה.. שנינו כנראה לא כל כך יצירתיים. אשמח אם תוכלי לסייע לי בנושא :) תודה רבה

היי שלום לך איני מכירה אתכם, אז לא יודעת ממה כן מורכבת מיניותכם או במה כן התנסתם. הייתי אולי מציעה להתחיל מלדבר על פנטזיות, לראות סדרות או סרטים שיעשירו או יפתחו את הראש לשיחה על מין ואופציות מיניות כמו למשל הסידרה sex education... מוזמנים גם לשיחת יעוץ איתי בעלות מוזלת לתקופת הקורונה. אשמח לעזור ביתר פירוט [email protected] אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות