יש לי חבר כבר שנה וחצי ואני רוצה לקיים איתו יחסי מין אבל מפחדת

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

20/03/2020 | 02:37 | מאת: יעוץ על מין

היי קוראים לי שיר בת 17יש לי חבר כבר שנה וחצי והוא הבן זוג הראשון שהיה לי וההפך. הוא הבן אדם שאני הכי אוהבת ומעריכה חשוב לי להגיד. כבר הרבה פעמים שניסינו לשכב אבל כול פעם המוח אמור לי תעשי את זה והגוף לא מגיב ואני נכנסת לסוג של פאניקה שהגוף שלי מגעיל ושאני מכוערת.למרות שהוא הכי מכבד ולא לוחץ אליי ואומר לי שאני יפה ושהוא אוהב אותי ושזה יקרה שאני היה מספיק בטוחה בגוף שלי. ואני רוצה לעשות את זה אבל כול פעם מחדש מאכזבת אותו ואותי וזה לא קורה מה לא בסדר בי

22/03/2020 | 22:59 | מאת: דנית

היי שיר.. גם אני ככה בדיוק כתבתי לאפרת. מעניין למה זה? אני יותר גדולה ממך.. ומזל שיש לך מישהו שמחכה אצלי אף פעם לא היה גם לא בגיל שלך.. מה שמכניס יותר ללחץ. אני לא דתיה ומאמינה שגם את לא ואין לי דרך להשתחרר מזה.. גם כשניסיתי לעבוד על זה עם עצמי. רק רציתי לשאול: זה קורה לך רק כשממש מנסים לשכב או גם כשיש זוגיות? כלומר שאת לא אוהבת את עצמך..?

שלום שיר יקרה קודם כל חשוב לי להגיד לך שהכל בסדר איתך. את נערה צעירה וזה טבעי לחשוש לפני הפעם הראשונה לפני קיום יחסי מין. אולי אינך מוכנה לכך עדיין רגשית, או אולי אין לך מספיק מידע ויש לך, כפי שנשמע יותר שאלות ופחדים מרצון לכך. לכן מה שהייתי מציעה לך זה להגיע לפגישת יעוץ ולראות מה מפחיד ואולי מה את לא יודעת שירגיע אותך. ושוב, זה רק שלב בחייך והוא מאד טבעי אבל ניתן לסייע לך ולעזור לך להחליט מה נכון ומתאים לך בשלב זה ולהבין מה עוצר. אשמח לסייע [email protected] אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

25/03/2020 | 23:54 | מאת: שיר

היי דנית בכללי אני חושבת שאני יפה והרבה אומרים לי אבל ברגע שאני בסיטואציה מינית אם חבר שלי אני מרגישה חוסר ביטחון בגוף שלי ובאיך שאני ניראת..

26/03/2020 | 00:00 | מאת: שיר

תודה על העצה שלך. דיברתי איתו על זה החלטתי לחכות אם עד שאני היה בטוחה בעצמי. וגם משטפת את העובדת סוציאלית/פסיכולוגית מהפנמייה שאני נמצאת באה והיא עוזרת לי בזה תודה לך.

מנהל פורום מין ומיניות