המלצה על חומר סיכה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/03/2020 | 13:10 | מאת: סיגלית

בעלי ואני אנשים מבוגרים , יש לי בעית יובש בנרתיק שגורמת לי לכאבים, הייתי אצל רופא נשים מספר פעמים ומטופלת בוגיפם, אבל זה לא עוזר, אני משתמשת בחומר סיכה על בסיס מים, הבעיה שהוא נעשה דביק ולא נעים. מבקשת המלצה לחומר סיכה שיהיה שמנוני יותר. תודה.

שלום לך אני בראש ובראשונה מציעה לך להתייעץ בנושא עם רופא הנשים שלך ולעדכן אותו שהטיפול ההורמונלי שאת מקבלת לא מספיק. מעבר לכך הייתי מציעה לך לנסות אולי חומרי סיכה שמשלבים גם סיליקון (יש בסופר פארם) או פשוט להתייעץ עם הרופא לגבי זה. בכל מקרה תצטרכי לבדוק מה מתאים ועובד לך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות