אפרודיטה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

25/10/2011 | 23:56 | מאת: גילה

שלום לך, קשה לי מאד לגמור, אני עובדת קשה במהלך היום ומגיעה מותשת למיטה, המליצו לי על טיפות אפרודיטה את מכירה טיפות אפרודיטה? חשוב לי לשמוע אם זה מומלץ באמת או להיזהר.

שלום לך, מנגנון האורגזמה של האשה הוא מנגנון מאד מורכב, הרבה יותר מאצל הגבר. הסיבות של נשים לאי הגעה לאורגזמה יכולות להיות שונות ומגוונות, החל בעייפות, מתח, חרדות, דכאון, יחסים מורכבים עם בן הזוג, ועוד כהנה וכהנה. במקרה שלך נשמע שאת סובלת מעייפות רבה ועובדת מאד קשה, לכן מומלץ למצוא קצת זמן מנוחה או זמן לעצמך במשך היום. לא ברור אם בעבר הגעת לאורגזמה וכיום את מתקשה בכך, או שמעולם לא הגעת לאורגזמה. במידה וקשייך החלו לאחרונה, אני ממליצה לבדוק מה קורה בחייך או ביחסיך עם בן זוגך שמשפיע על כך. לשאלתך, לא קיים משקה פלא או שיקוי קסמים שמסייע בהגעה לאורגזמה.

26/10/2011 | 17:21 | מאת: גילה

בעבר הייתי מגיעה לאורגזמה בקלות והיום מאד קשה לי, אני עובדת קשה, גם עייפות וגם בעבודה שלי כיום יש הרבה מתח, של עיסקאות, אני מבינה מימך שאת לא ממליצה על תרופה אלא על מנוחה. תודה לך,

19/10/2017 | 08:59 | מאת: דודי

האם טיפות החשק אפרודיתא עוזרות לאשה שיתן לה מרץ בחיי המין

מנהל פורום מין ומיניות