שאלה.. לא מבינה את עצמי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/02/2020 | 22:43 | מאת: ליטל

אני מרגישה קצת שונה בת 24 אוטוטו 25 ועדין לא שכבתי. זה בא ממני. אני מרגישה שאני לא מסוגלת. ואי לכך אני גם נמנעת מקשר עם בחורים. ההזוי: כשאני קוראת בפורומים כאלו ובכלל כולם מתעניינים במין ורוצים לנסות וכולם קופצים למים.. לא חושבים הרבה יש כאלו שמאוננים לי אין את זה. כאילו אין חשק. אני גם לא נדלקת מהר מבחינת מראה ולא מתאהבת מהר. בעיתונות: יש מלא סלבס שכבר היו להן מלא מערכות יחסים חלקן עם מבוגרים לא מבינה איך צעירה יכולה להיות עם מבוגר. מנסה לברר מה יכולה להיות הבעיה שלי? אני רואה בנות עצוהות פשוט עצובות שלא מחזרים אחריהן או שאין חבר ואצלי.. הכל אני דוחה לא מעוניינת. אני יודעת שיש בנות 67 שלא מעוניינות בקשר אחרי גירושין או אלמנות ואני מרגישה ממש כך. אבל יותר מפריע לי שהעניין הגופני לא מעניין אותי ואולי דווקא זה , זה מה שמפריע לי לקשר עם בני המין השני. לא רואה עצמי משתנה.. למה אני כך? למה לא מזיז לי? האם זה חוסר בגרות מינית? הורמונים?

שלום לך איני יכולה לדעת מהן הסיבות , קודם כל כי איני מכירה אותך ואיני יודעת כלום על ההסטוריה שלך או על ההיסטוריה המינית שלך. כן אני יכולה להגיד לך שאנשים שונים זה מזה בצורך שלהם במין, ברמת החשק או הליבידו שלהם. אני חושבת שמה שאת מבקשת בשאלתך כאן הוא להכיר את עצמך ולהבין את מיניותך. וכן, יש גם אנשים שיש להם פחות צורך במין או פחות חשק ולעיתים אין חשק כלל. את בחורה צעירה ונראה שאת פשוט לא מכירה את עצמך, את תגובתך המינית ולמה את זקוקה ואם את זקוקה. גם אם תגלי שאין את מעוניינת בסקס, גם שם שווה לבדוק איזה סוג מערכות יחסים יהיו נכונות לך. בכל מקרה בדיקה והיכרות עצמית שלך עם מה שנכון לך זה השלב הראשון. אשמח לסייע לך בהמשך [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות