זיקפת בוקר לעומת זיקפה חלשה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/02/2020 | 17:59 | מאת: סטיב

בן 59 בעל זיקפה חלשה אך יש זיקפת בוקר חזקה שנעלמת ממש עם היקיצה. למה זה קורה ומה ניתן לעשות?

שלום לך יתכן שמדובר בשינויים פיזיולוגיים שנובעים מהשינויים עם הגיל כמו למשל ירידה בטוסטסטרון. יתכן וזה קשור לאיזה שהוא שינוי במצבך הבריאותי, איני יכולה לדעת מהן הסיבות. אך אם ברצונך להיות רגוע ולדעת יותר מה הבעיה מציעה לך לגשת לרופא אורולוג בשלב ראשון לבדיקה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות