קושי בלחוות סיפוק בסקס רצוף

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/02/2020 | 12:42 | מאת: דויד

היי , אני בן 24 . במערכת יחסית ראשונה (גם מינית)אני וחברה שלי כבר שכבנו פעם אחת בעבר. באותו הפעם , פעם ראשונה גמרתי מזה שהיא אוננה לי. ואחרי 10 דקות מנוחה, רציתי גם לחוות חדירה , אז התחיל לעמוד לי, והצלחתי לחדור ולגמור (פעם ראשונה שחדרתי לבחורה). לפני כמה ימים, קיימנו יחסי מין שוב. הפעם כבר על ההתחלה הייתה חדירה ואחרי כמה זמן גמרתי. ניסיתי לצאת ממנה לפני השפיכה, אך זה היה מאוחר מידי והזרע נשפך. העניין הוא שבגלל שניסיתי לעצור , לא נהנתי בכלל מהשפיכה עצמה וממש התבאסתי.1) האם זה הגיוני שלא אהנה מזה למרות שגמרתי? בגלל שלא נהנתי מהגמירה, אמרנו שנשכב שוב. אחרי כמה דקות הזקפה חזרה וניסינו שוב. העניין הוא שכבר לא נהנתי כשהייתי בתוכה ולא הרגשתי שום דבר מענג. ככה כמה דקות. היה לי ברור שלא אגמור ולכן עצרתי כבר באמצע. אני לא מודאג מזה שלא גמרתי , אני מודע לזה שבפעם השניה לוקח הרבה יותר זמן לגמור. העניין הוא שבכלל כבר לא נהנתי מהתהליך עצמו ולא הרגשתי כלום וזה היה לי מוזר כי כן הייתה לי זיקפה . ולפי מה שאני מבין , הבעיה של האנשים היא שאחרי הגמירה הראשונה לא מצליחים להגיע לזקפה, וזה לא דבר שקרה לי. 2 )יש הסבר לדבר שקרה לי? מדאיג אותי שעכשיו אני כבר לא אהנה יותר מסקס

שלום לך נשמע שסך הכל התפקוד שלך תקין ואין לך כל בעיה. הבעיה היחידה שלך שעולה מדבריךך היא הדאגה שלך. אתה דואג יותר מידי ואתה חושב יותר מידי. ויש כלל מאד חשוב בסקס שכשדואגים או בלחץ... פשוט לא נהנים. זו פעם ראשונה שלך וברור שאתה מתרגש ולומד על עצמך והמיניות שלך uאיך נכון לך שדברים יקרו... תהליך זה הוא טבעי מאד בפעמים הראשונות והוא לא אומר כלום על מה שיהיה בהמשך. בהמשך תצבור בטחון ונסיון ותהיה יותר רגוע ואין כל סיבה שדברים לא יעבדו. אז מה אני מציעה לך כרגע? לנסות כמה שיותר להרגע, לשמוע מוזיקה, להתחבק, או לעשות מה שמרגיע אותך לפני הסקס ותוך כדי.... רק אם תרגע ותיתן לדברים לזרום בלי יותר מידי מחשבות ודאגות, תוכל להנות. אז אל דאגה כי סקס זה כמו ללמוד לרכב על אופניים וכשתלמד לנסוע תהיה רגוע ודברים יעבדו יותר ותוכל גם להנות יותר מהכל. כאן אם יהיו עוד שאלות. מאחלת לך המון הצלחה בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות