סקס לאחר 3 שנים שלא עשיתי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/02/2020 | 16:01 | מאת: דריה

הי אפרת יקרה יש לי כמה שאלות לגבי דם ולגבי הנאה. אז ככה. אני בת 25 , לעולם לא עשיתי חיסון לצוואר הרחם. בגיל 21 היתה הפעם הראשונה שלי,הכניסו לי אצבעות ולא ירד לי דם ולא כאב לי, לאחר מכן הכניס לי את האיבר ממש לאט וכבר על הפעם הראשונה שלי קיימנו יחסי מין מלאים, כמו שאמרתי לא היה לי דם בכלל ולא היה לי כאב והרגשתי שאני מתפוצצת מהנאה. כמובן שהסקס היה מוגן. לפני יומיים בערך הכרתי אדם שהרגשתי שאני סומכת עליו מספיק שיהיה השני שלי. את הראשון הכרתי 5 חודשים לפני שנכנסו למיטה ואת השני כבר אחרי יום נכנסתי למיטה איתו. הבעיה היתה כזאת בתור אחת שלא כל-כך בטוחה בעצמה ובנוסף מאוננת הרבה כי לא היה לי סקס הרבה זמן הדגדגן שלי כאב בלי קשר לסקס, עשינו הרבה משחק מקדים היתי ממש רטובה אבל כשנכנס אלי הרגשתי כאילו אני לחוצה קצת שם, הרגשתי כאילו משו חודר אלי ופשוט תקוע שם, לא היתה לי הנאה כל-כך גדולה מהפעם השניה כמו שהיתה לי מהפעם הראשונה. פשוט הרגשתי כאילו רק משו נכנס ויותר ולא פוגע לי באיזושהי נקודת הנאה אם את מצליחה להבין אותי...המשכנו לכמה תנוחות כמובן שכן קצת נהניתי אבל אמרתי לעצמי שאני ככה או בגלל שהוא פצע אותי עם האצבעות, כי אני נפצעתי מאוננות עצמית,או פשוט אני לחוצה ,או אולי נסגרתי קצת אחרי 3 שנים בלי סקס(!). והכי הכי חשוב - בלי קשר אני חייבת להגיד לך שירד לי דם וזה מוזר כי אני לא בתולה !! לא מובן לי למה לא נהניתי. ולמה ירד לי דם אם אני לא בתולה. אשמח לתשובה ממך . האם כדאי לי ללכת לעשות בדיקת פאפ למרות שבסך הכל הוא רק הגבר השני שלי וגם הפעם השניה שלי ? כי עם הקודם שכבתי רק פעם אחת. חייבת להגיד בנוסף של ראשון היתי ממש קשורה רגשית והשני היה רק סטוץ... סליחה על האורך , אודה לתשובה.

07/02/2020 | 17:02 | מאת: ליטל

היי, קודם כל לא תמיד נהנים ממש מסקס. כמו שכתבת זה סטוץ והבחור הראשון היה אחרי 5 חודשים והיה לך יותר רגש אליו. וכל מה שתיארת אלו יכולים להיות סיבות למה לא נהנית אותו דבר. מה שחשוב האם המשכתם יחד והאם את כבר נהנית איתו. בקשר לחיסון צוואר הרחם. ראשית החיסון ניתן לבתולות לרות ששמעתי שאולי כבר לא. המטרה של החיסון למנוע את הסרטן. יש הרבה נשים שלוקות בנגיף ויש להם יבלות גם זה לא נעים כשלעצמו רק אחוז מסוים יש התמרה לסרטן.וזה אחוז קטן. כפי שהינך יודעת מפתחים חיסון רק כשיש יתרון כלכלי או הרבה חולים וסכנת תמותה. לחיסון הזה הגיעו במקרה כי אחוז החולות בסרטן לא הכי גבוהה. כדי למנוע מחלות תמיד טוב להשתמש בקונדום !!כי גם פטריה או כל דבר אחר יכול לגרום סבל רב. לחלופין כשיש לך פרטנר חדש רצוי שיבדק למחלות לפני... החוכמה יקירתי זה להגן על עצמך לפני ולא אחרי מעשה לשאול שאלות על בדיקות להדבקה. להערכתי הסיכוי שנדבקת או בכלל שפרטנר חולה קטן. בריאות

08/02/2020 | 01:26 | מאת: דריה

תודה רבה על המענה !! אני אשמח לדעת האם הכאב הזה או בעצם האי הנאה היא כנראה שאני לחוצה או שבאמת קורה משו לאיבר המין לאחר שלא חווה סקס במשך 3 שנים? ולגבי הדם, כאשר המשכנו לאחר מכן בתנוחות אחרות לא ירד דם כבר אבל רציתי להבין למה, אני מפחדת שגם בפעם הבאה שאהיה איתו (לשאלתך כן מסטוץ זה הפך למשהו קצת יותר רציני) אז ירד לי דם וזה לא נעים ממנו. ללכת לגניקולוג? מה לעשות? במידה ולא אבנה ממנו גם בפעמים הבאות, מה עלי לעשות? תודה רבה :)

08/02/2020 | 01:28 | מאת: דריה

במידה ולא אהנה***

דריה שלום בשלב ראשון נראה לי נכון שתלכי לבדיקת גניקולוג כדי לראות ממה הדימום. את מודאגת ואני מניחה שבשלב ראשון לפחות ברמה הפיזית בדיקת רופא תרגיע אותך. לגבי ההנאה, את בתחילת הדרך של הבנת המיניות שלך, ועדיין אינך יודעת , או מכירה מספיק את גופך כדי לדעת מה גורם לך הנאה ומה את מעדיפה. כן שמת לב לכך עם בן זוגך הראשון, שכשהיה קשר רגשי נהנית יותר.ועם השני, הקשר היה רופף יותר. אך יתכן שלא זו בהכרח הסיבה לכך שפחות נהנית. ובאמת לא עם כל בן זוג נהנים. חשוב גם לדעת שהנאה ממיניות עם בן זוג יכולה להיבנות תוך כדי היכרות, שחרור ותקשורת על הצרכים... והפעם הראשונה בהרבה מקרים פחות טובה כי עדיין אין הכרות מספיקה. יכול מאד להיות שזה ששלוש שנים לא קיימת יחסי מין השפיע עלייך רגשית, כי אולי חששת , חשבת ש" נסגרת" (מה שלא יכול לקרות פיזית..). ויכול להיות שחששותייך השפיעו על חוסר היכולת שלך להנות עם הפרטנר השני. בכל מקרה כפי שהצעתי נכון לך לראות מה ירגיע את חששותייך, אז שלב ראשון בדיקת רופא נשים ושלב שני אולי שיחת יעוץ עם מטפלת מינית מוסמכת שתיתן קצת ידע נכון על מיניות , עזרה בהבנה והכוונה. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות