יחסים לא מוגנים מה עושים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

05/02/2020 | 17:47 | מאת: שרה

קיימתי יחסי מין לפני שבועיים ולקחתי פוסטינור מיד אחר כך כי הקונדום היה נקרע בתוכי . לפני יומיים בדיוק הסתים לי הדימום של המחזור. וקימתי שוב ביום האחרון של המחזור שכבר הכל היה נקי. ושוב הקונדום נקרע.מה הסיכוי להיכנס להיריון ביום האחרון של המחזור??? חוששת לקחת שוב פוסטינור .הבנתי שזה לא כזה בריא. מה לעשות

05/02/2020 | 23:42 | מאת: יעל

היי, את צריכה להפנות את השאלה בפורום של רופאי נשים. תוך כדיי ציון תאריכים וגם כמה זמן נמשך מחזור? תדעי שמחזור נספר לא מסוף הדימום אלא מהיום הראשון של הדימום. בהצלחה. כן פוסטינור לא בריא בכלל לקחת בטווח כל כך קצר והרבה פעמים.

שלום מציעה לך להתייעץ בנושא עם רופא נשים. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות