לא בא לה. מה אפשר לעשות?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/01/2020 | 23:36 | מאת: נשוי בתסכול

שלום. העליתי בעבר שאלות אבל אני עדיין אובד עצות. אשתי ואני ביחד כבר 11 שנים ופנינו לטיפול מיני בעקבות ירידה בתדירות הסקס. כל פעם עלו נושאים בחלקם אשתי צריכה להשתפר בחלקם אני. עשינו נוהג לקבוע מפגש מיני אחת לשבוע בתקווה שזה ישפר את התדירות והחשק. היום שוחחתי עם אשתי ומסתבר שסקס בכלל לא חסר לה, לא בתקופות המתוחות שלנו וגם לא בתקופות הטובות והחיוביות שלנו. לדבריה, היא נהנית בסקס אבל לא תצא מגדרה כדי שזה יקרה מעבר למה שנקבע בלו''ז. כששאלתי אם היא מאוננת או מפנטזת היא אומרת שלא. פשוט לא חסר לה והיא גם לא זוכרת מתי אי פעם היה ממש חסר לה סקס. לה, נעימה האינטימיות והביחד וזה מספיק לה. השאלה עלתה כיוון שהיא נפגעה ונעלבה להיווכח שאני מאונן אחרי סקס כאילו אני לא מסופק ואמרתי לה שעד שיש סקס פעם בשבוע וזה נמשך 10 דקות לא מספיק לי ואני רוצה שזה יקח 20-30 דקות לפחות. התובנה מצידי ומצדה הייתה חיובית כי לדעתי מעולם הדברים לא הונחו על השולחן... עכשיו, אני נגד קיום יחסים שלא מתשוקה וחרמנות אלא מתוך ''חובה'' - אבל - מה הגישה? לעורר אצלה את החשק או להוריד אצלי?

שלום לך הדבר המרכזי שאני שומעת מדבריך, מעבר לתסכול שיש מיחסי המין ביניכם, הוא העובדה שלא דיברתם על הצורך האמיתי שלכם. מה אתם צריכים מבחינה רגשית, פיזית, פנטזיות, וכיון שלא פתחתם את הנושא, אתם לא יכולים ל"געת" בכפתורים שמדליקים את החשק בצורה מדוייקת. איכות הסקס או המיניות לא נמדדת בכמות, ואם תחליטו לעשות סקס פעם בשבוע , למרות שאין חשק, זה לא ישפר את החשק. נכון לבדוק מה הסיבות האמיתיות לירידה בחשק או מה הצרכים האמיתיים של שניכם. בקיצור להתחיל לדבר על זה בצורה פתוחה . במידה ואתם מתקשים להתחיל לדבר על זה לבד, תמיד תוכלו לפנות לסיוע מקצועי למטפל או מטפלת מיניים מוסמכים שיוכלו לסייע כאן בטיפול זוגי מיני שיוכל לשפר את מצבכם מאד. אשמח לסייע בהמשך [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות