אובדן שליטה ואורגזמה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

21/01/2020 | 15:42 | מאת: לילי

שלום רב,,אני בת 40 והיה לי 5 בני זוג..עם אף אחד מהם אני לא מצליחה לאבד שליטה ולהגיע לאורגזמה..אני ישר ננעלת בתוך עצמי ולא נותנת לעצמי אפשרות להנות,,גם כשאני מאוננת אני משתמשת במכשיר רטט וברגע שאני מרגישה שעומדת לגמור אני עוצרת את עצמי ולא יכולה להמשיך למרות הרצון העז להמשיך..אני מאוד רוצה להשתחרר במיוחד עם בן זוג אך לא מצליחה וזה מאוד מדכא אותי ולא יודעת מה לעשות

שלום לך ממה שאני מבינה מדברייך יש משהו לא ידוע שכפי הנראה עוצר אותך כל פעם כשאת מתקרבת לאורגזמה. את קוראת לזה קושי לשחרר שליטה.. אך מאד ברור שאינך מודעת לדבר או לדברים שעוצרים אותך, יתכן שזה אחד מהמעצורים או הסימפטום... או הפרשנות שלך. מה שהייתי מציעה לך כדי לחקור בצורה יסודית את המעצורים שלך , הוא להגיע למטפלת מינית מוסמכת ולבדוק מה יכול להיות שעומד בדרכך. יתכן ואילו תפיסות על סקס שעוצרות אותך, חרדות או פחד אחר שלא נותן לך ליהנות.או דברים אחרים. ברגע שתזהי את הדברים שעוצרים בעדך ניתן יהיה לטפל בהם ולשנותם. מה שברור את צריכה לבדוק אותם לעומק כדי לפתור את הבעיה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות