נפילת זיקפה במהלך מין אוראלי וקרי לילה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

20/01/2020 | 22:07 | מאת: לירן

שלום וברכה, לאחר מספר דקות שבת זוגתי עינגה אותי במין אוראלי, היא "טיפלה" גם בשק האשכים שבו אני די רגיש (גם כי יש לי וריקוצלה), לא עבר זמן מה והזיקפה החלה לרדת. יכול להיות החשש והמעט כאב עם הרבה הנאה השפיע נפשית על הזיקפה? האם ויאגרה תטפל בעניין? שאלה נוספת, אני בן 35 ועדיין חווה מפעם לפעם קרי לילה, זה הגיוני? תודה רבה!

שלום לך אני חושבת שבשלב ראשון נכון להתייעץ עם רופא אורולוג ולבדוק אם יש קשר לתופעות שאתה מציין ולבדוק את השפעתן הפיזית עליך . מבחינה נפשית- יתכן והיו גם השפעות נפשיות של חרדה שהשפיעו על הירידה בזיקפה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות