יחסי מין לא ברורים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

15/08/2014 | 09:39 | מאת: אורית

שלום רב. אני ובעלי בזוגיות של חמש שנים עם שני ילדים, הוא בן 31 ואני בת 36. יחסי המין שהיו לפני בואם של ילדינו לעולם היו מדהימים ובתדירות של כמעט כל יום ומטבעו של העולם לאחר שנולדו התדירות פחתה כך גם האיכות. שאלתי היא האם נורמלי שיחסינו עם הזמן הפכו לתופעה הזויה ומוזרה כפי שאתאר: אני לא יוזמת שום דבר ואם הוא מעוניין הוא שואל אם אני רוצה מסאג' כי רק כך הוא יודע שהוא יקבל מין, הוא עושה לי מסאג' ואני לא מעוניינת שינשק אותי ויחבק אותי ואין שום חום שראוי לציין שמגיע ממני וגם כשהוא גומר(מעולם לא גמרתי ביחסי מין אלא רק באוננות) זה מסתיים ללא שום נשיקה או חיבוק פשוט קמים וכל אחד הולך לעיסוקו (אנחנו גם ישנים בנפרד ב10 חודשים האחרונים הוא בסלון ואני במיטתנו הענקית ונוח לשנינו ככה) ראוי לציין שאני פשוט שוכבת כמו גופה ולא זזה והוא משום מה נהנה למרות שמתלונן איך אני לא זזה ולא עושה לו כלום כמו בעבר שיזמתי ועשיתי הכל בתשוקה ענקית. איך יוצאים מזה אם בכלל? לתת לזמן לעשות את שלו? תודה

שלום לך אורית, את מתארת סיטואציה שאת חשה איתה לא נח, את גם חשה שקורה כאן משהו " הזוי או מוזר" לדברייך, שלא ברור לך. כשילדים באים לעולם, עם כל השמחה הכרוכה בכך, פעמים רבות הדבר משפיע הן על הזוגיות, על האינטימיות הזוגית והן על המיניות. לעיתים אנשים נוטים לשקוע בשיגרה ולא לטפל בשינוי הנוצר, מה שעלול לגרום לריחוק, ירידה באינטימיות ופגיעה ביחסי המין. מה שקרה לכם לדברייך. לדעתי שווה לבדוק מה בדיוק השתנה, מה השינויים שכל אחד ושניכם חוויתם כזוג מאז שנולדו הילדים. מציעה לכם לשם כך לפנות לטיפול מיני זוגי שיסייע לכם לבחון מה קרה ולאבחן את הבעיה ואז אם שניכם רוצים, גם לטפל בה. מוזמנים לפנות אלי טלפונית" 0544905773 או למייל: [email protected] ואשמח לסייע בברכה, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות