יחסין מין כמעט וללא חדירה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

31/12/2019 | 14:38 | מאת: בוריס

יצא עם חברתי כבר שנה ועד לפני חצי שנה התחלנו לקיים יחסי מין מוגנים בכל הסיטואציות והכל סבבה כולל אורגזמה ושפיכה. בחודשיים האחרונים החברה מקיימת בי מין אוראלי מספר פעמים כולל שפכות ורק לאחר שאני מותש היא מבקשת שאחדור אלי וכך היא גומרת. כמה שניסיתי לברר למה היא עושה את זה לטענת זה הכי מגרה אותה וגורם לה להגיע לסיפוק עם האיבר בפיה כולל השפיכה בפה. ולבסוף היא רוצה את הפינאלה של האורגזמה בתוכה. זה מתסכל ומתיש אותי ברמות אבל זה גם מטריף. מה ההסבר להתנהגות שלה.

שלום לך אני חושבת שיתכן ומדובר בפנטזיה כלשהיא של חברתך ולדעתי את ההסבר הכי טוב תוכל לקבל ממנה. מה שהייתי מציעה בשיא הפשטות הוא לשאול אותה ! בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות