איבר נופל באמצע האקט

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

29/12/2019 | 16:34 | מאת: לירי

הייתי עם מישהי במיטה אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי עם אף אחת ותקופה של 5 חודשים שניסיתי להשיג את הבחורה הזאת, חשוב לציין שלפני שהורדנו את הבגדים היה סשן שלם של נקרא לזה כמעט אקט מיני "סקס יבש" שבמהלכו אפילו כמעט שפלטתי, לאחר מכן הורדנו את הבגדים וכשבאתי לבצע בה מין אוראלי היא קפצה ואמרה לי "בוא בוא" וכאילו משכה אותי אליה, בשנייה זו ניסיתי להיכנס אליה אך האיבר נפל, אמנם רק לכמה דקות וחזר לעמוד אחר כך אבל זה כבר היה מאוחר מדי מבחינתה, מאז אני בתחושת טראומה קשה ומפחד מאוד מהרגע שנגיע שום לאינטימיות, חשוב לציין שעברתי ניתוח שרוול לפני כשנה ומעולם לא היו לי בעיות כאלה ומעולם לא היה לי דיכוי בחשק המיני כמו לאחר המקרה הזה.

שלום לך מצטערת לשמוע שזו החוויה שחווית, אך כפי הנראה לקחת את הדברים באמת באופן מאד קשה וטראומטי. שים לב שמדובר במקרה אחד, ולפני כן לא היו לך קשיי תפקוד , כך שבאופן כללי התפקוד המיני שלך תקין. ייתכן ובגלל שמאד רצית, חווית חרדה שהתבטאה בחרדת ביצוע והשפיעה עליך. חושבת שנכון שתפנה למטפל או מטפלת מיניים מוסמכים ותטפל בנושא בהקדם, עדיף עכשיו מאשר ל"סחוב" את החרדה הזו לאורך זמן. יש מה לעשות כדי לסייע לך בכך ולתת לך כילים להתמודדות. אשמח לסייע במידת הצורך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות