חוסר חשק מיני קבוע..

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

28/12/2019 | 03:01 | מאת: לינור

אני בחורה בת 22, כל חיי לא הייתה לי בעיה בחשק המיני, אני בטוחה בגוף שלי ואוהבת את איך שאני נראית וגם את איך שבן הזוג שלי נראה. אנחנו כבר שנה ביחד ובתחילת הקשר החשק המיני היה גבוה מאוד היינו שוכבים בתדירות גבוהה והייתי מאוד נהנית ומגיעה לסיפוק. עם הזמן החשק המיני שלי בלבד התחיל לרדת והייתי מגיעה לחשק רק לאחר משחק מקדים ממושך. היום הגעתי למצב ששום דבר לא עוזר ופשוט לא בא לי שהוא יגע בי. זה מאוד מפריע לי ומתסכל אותי ניסיתי להפסיק את הגלולות להחליף לסוג אחר כלום לא עוזר לי!! מה לעשות??

שלום לך חשוב שתדעי שחשק מיני בעיקר נשי הוא משהו מאד מורכב ולרוב הוא מבטא מספר דברים: כמו שהוא קשור למצב הגופני, עייפות, מצב רוח, הוא יכול להיות מושפע גם מעוד דברים שלעיתים לא מדוברים ביחסים זוגיים ובאים לידי ביטוי בגוף. מה שהייתי בודקת איתך הוא את מערכת היחסים עם בן הזוג שלך, עד כמה את מבטאת בה את עצמך? את רצונותייך? ומה אולי גופך בא לבטא שאת לא מצליחה לבטא במילים. יתכן אולי שאת נמצאת בתקופה עמוסה, מצב רוח ירוד ואולי יש עוד דברים שמשפיעים על החשק שלך, אך זאת נכון שתבדקי ותבררי עם עצמך. אם את מתקשה בכך לבד תמיד את יכולה לפנות למטפל או מטפלת מיניים מוסמכים שיסייעו לך בכך. אשמח לסייע אם יהיו עוד שאלות [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות