שאלון צריכת פורנוגרפיה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

09/08/2014 | 19:14 | מאת: אור קדם

שלום שמי אור קדם. במסגרת לימודי פסיכולוגיה במכללת תל חי אני עושה מחקר על צריכת פורנוגרפיה ושביעות רצון מינית. אשמח מאד לכמה דק' מזמנכם- אם תוכלו להעתיק את הלינק אל שורת הכתובת שלכם ולענות על השאלון זה יהיה נהדר! *המענה הינו אנונימי לחלוטין! telhai.az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_0J9ccOpPvh0Am7H

שלום לך אור, כל מחקר בתחום הוא מבורך בעיני, מזמינה אתכם להשתתף ולשתף פעולה אם תוכלו ולך אור אשמח אם תשתף אותנו במסקנות המחקר. שיהיה בהצלחה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת מייל: [email protected] www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות