התייעצות לגבי גלולות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/08/2014 | 09:58 | מאת: שירן

שלום, אני נטלתי במשך 3 חודשים גלולות מסוג פמינט ובעקבות כאבי ראש עברתי לגלולות מסוג מינס. לא ידעתי שהייתי צריכה ישר אחרי סיום החפיסה האחרונה של פמינט להתחיל את מינס, אז התחלתי ליטול אותן לאחר שבוע הפסקה וכרגע אני אחרי שבועיים שלקחתי את הגלולה מינס. האם אני מוגנת?

שלום לך, מציעה לך להתייעץ בנושא עם רופא הנשים שלך ובכלל בכל דאגה או תהיה שיש לך לגבי הגלולות שאת לוקחת. הגלולות מותאמות ומשפיעות על כל אישה אישית גם מבחינת תופעות הלוואי ,אם יש , ולכן על מנת שתחושי בטוחה שווה להיות בקשר עם רופא הנשים שלך. מאחלת לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות