אני והחבר לא שוכבים ביחד שנתיים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

22/12/2019 | 17:54 | מאת: אנונימית

אני וחבר שלי שנתיים יחד ועוד לא שכבנו. עד כמה זה נורמלי? אני זאת שכל פעם יוזמת לדבר על זה והוא אומר שמפחד שישמעו, חרטא לדעתי כי גם כשהיינו בחול לבד זה לא קרה. כן עושים דברים אחרים. מה לעשות? נראה לי הזוי שזה פשוט לא אחד מהצרכים שלו

שלום לך איני יודעת בני כמה אתם. אך אם אתם צעירים יחסית וחסרי נסיון יתכן ומדובר בחרדה של החבר שלך אולי עקב חוסר ידע או נסיון. חשש מלא להצליח. שווה שתדברי איתו ותגידי שאת מרגישה שיכול להיות שיש יותר ממה שהוא אומר לך ושאת רוצה לעזור לו. במידה ועדיין יתקשה לשתף אותך מציעה לכם לפנות לפגישה או שתיים ליעוץ אצל מטפל או מטפלת מיניים nוסמכים. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות