גמירה ורטיבות עם הבן זוג ובלעדיו

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

16/12/2019 | 16:31 | מאת: G

כשאני עושה יחסי מין עם הבן זוג שלי אני מאוד נהנת , וכן מגיעה לאורגזמה ומאוד נהנת ומאוד פתוחה איתו.. הייתה לנו פרידה ויצא לי להיות עם מישהו שלא התברך באיבר מין גדול אבל התברך בעבודה טובה, וכששכבנו הגמירה שלי הייתה פי 2 יותר טובה ואפילו נזלתי ויצא לי חומרים שבחיים לא יצא לי עם הבן זוג שלי. מה זה יכול להיות? למה זה ככה? אפילו אני מרגישה פחות רטובה ממה שהייתי ..

שלום לך אני לא בטוחה שהבנתי מה את שואלת. מה שאולי הבנתי זה שאת שואלת למה נהנית יותר עם הבחור השני? יכול להיות שמשהו אולי יותר התאים בכימיה המינית ביניכם? משהו במגע שלו? מניחה שאת היית שם ותוכלי לענות על התשובה. ממה שאני מבינה ממך התשובה בגוף השאלה כי לדברייך, " התברך בעבודה טובה" יתכן ומגעו היה מדוייק לך יותר ונכון למה שאת צריכה. במצב זה אולי נכון שתשוחחי עם בן זוגך הנוכחי ותכווני אותו ותשתפי אותו יותר במה שאת אוהבת וצריכה במיטה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות