חוסר במשיכה לאיבר מין נשי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/12/2019 | 12:37 | מאת: איתן

היי אפרת. אני איתן בן 25 ואני בתול. מעולם לא שכבתי עם אישה ולא מחוסר ביטחון אן קושי ביצירת קשרים. היו לי לא מעט הזדמנויות וברגעים אינטימיים עם נשים והשתדלתי להמנע בתואנות שונות מהחדירה עצמה. אני נהנה ומתגרה מהמשחק המקדים אבל אין לי עניין לקחת את זה הלאה לחדירה או לענג את איבר המין באמצעות הפה או הידיים. זוהי לא סלידה, פשוט אדישות. זה המקום לציין שיש לי פטיש חזק לכפות רגליים והוא מגרה אותי יותר מכל איבר אחר. אם אני צופה בפורנו אני בוחר בקטגוריית הפוט פטיש, רובם המוחלט של הסרטונים כלל לא מערבים חדירה. זכורה לי גם פעם אחת שלא הגעתי לאונות ברגע האמת תוך שאני מסתכל על איבר המין של אותה אישה ולא מרגיש כלום. חייתי עם כך בשלום במשך שנים אבל אני מבין שזה לא מצב תקין. מעולם לא היה לי קשר זוגי ארוך ואני חושש להיכנס לאחד מהסיבה שלא אוכל לתפקד כראוי ולתת לבת זוגתי סקס תקין.. האם ישנה דרך להגביר את הענייו שלי באיבר מין נשי? האם ההתמקדות שלי בכפות רגליים היא הרסנית? אשמח לעזרה. תודה.

שלום לך אני לא חושבת שההתמקדות שלך בכפות רגליים ,( או הפטיש שלך,) היא הרסנית בכלל. כן אני חושבת שהחרדה שלך ממנה וההימנעות שלך בעקבותיה מיצירת קשר אינטימי עם נשים, היא זו שמפריעה לך ומקשה עליך אולי. נשמע בכלל שמשהו במיניות שלך ובמה מושך אותך, מה מרתיע אותך ולמה אתה אדיש , אלו דברים שלא בהירים לך עד הסוף ונכון שתעבור תהליך ותכיר יותר את עצמך ואת העדפותיך. כמו גם, שתיתן לעצמך לגיטימציה ואישור לדברים שכן מדליקים אותך ותלמד איך לחיות איתם הן עם עצמך והן ביחסים אינטימיים. נשמע לי נכון שכדי לחקור את ההעדפות שלך ולסייע לך לשחרר את החרדה וההימנעות סביבן, נכון שתלך למספר שיחות עם מטפל או מטפלת מיניים מוסמכים. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות