חוסר אורגזמה במהלך הסקס

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/12/2019 | 10:42 | מאת: ענת

א ףפעם לא חוויתי אורגזמה במהלך הסקס עם בעלי מה ניתן לעשות? ממה זה נובע

שלום לך יכולות להיות הרבה סיבות לקושי שלך בהגעה לאורגזמה עם בעלך. בראש ובראשונה, חשוב לבדוק, האם את מצליחה להגיע לאורגזמה לבדך? ועד כמה את מכירה את גופך? במידה ואת מתקשה בכלל להגיע לאורגזמה, יתכן ויש לך כל מיני מעצורים לגביה, או מעצורים הקשורים למיניות בכלל . במידה ואת מצליחה להגיע לאורגזמה לבדך והקושי הוא רק עם בעלך יתכן שאולי קשה לך לאבד שליטה לידו, אולי את חוששת מאיך תראי בעיניו כשתגיעי לאורגזמה, אולי את מרגישה עצורה לידו ומתביישת לבטא את צרכייך המיניים ולהסביר לו למה את זקוקה במיניות ביניכם, אולי את מגיעה למגע המיני ביניכם עם חשק נמוך או עם חוסר חשק ואין עוררות פיזית מספיקה שתאפשר לך להגיע להנאה ועליה בעוררות שתביא לאורגזמה, ואולי את ממוקדת מטרה וכל הזמן שואפת להגיע אליה ולא מצליחה להיות ברגע עם הגוף ומרב הלחץ האורגזמה בורחת..? יכולות להיות הרבה סיבות, אך איני יכולה לדעת גם כיון שאצל כל אחת זה שונה ואיני מכירה אתכם מספיק כדי לדעת , אז אני רק יכולה למנות את הסיבות שיתכנו .. אך בלי היכרות איתכם והבנה מה דפוס היחסים הזוגי והמיני ביניכם לא אוכל לדעת. במידה ואת מעוניינת לטפל בכך הייתי מציעה לך להגיע למספר שיחות של יעוץ או טיפול מיני אצל מטפל או מטפלת מיניים מוסמכים. מניחה שיש לך את הסיבות המיוחדות לך שבגינן את מתקשה בהגעה לאורגזמה ורק בטיפול ניתן לבדוק אותן ולסייע לך לשנות את המצב. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות