לא מצליחה להגיע לסיפוק

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

06/12/2019 | 13:15 | מאת: אנע

בחורה בשנות העשרים הייתי נשואה מס׳ שנים ותמיד הצלחתי לגמור כשהייתי עם בעלי. אנחנו התגרשנו ועכשיו אני נמצאת בקשר רציני עם מישהו שאני מרגישה איתו פתוחה ויש בנינו משיכה והדרך היא נעימה.. אבל אני פשוט לא מצליחה לגמור כשאני איתו. הוא כמובן מבואס מזה ולי לא ברור מדוע זה קורה כי פעם הייתי מגיעה לסיפוק בכל מגע מיני שהיה.. אשמח לקבל עצה תודה רבה

שלום לך יכולות להיות הרבה סיבות לכך שלאישה יהיה קשה להגיע לאורגזמה. יתכן ויש דברים שאת מרגישה לא נח איתםכשאת איתו , אולי לגבי גופך, אולי את חוששת איך תראי לידו בזמן אורגזמה , אולי יש לך קושי לאבד שליטה ואת מאד מודעת לעצמך ומלאה במחשבות, ואולי פשוט קשה לך לדבר איתו בצורה שירה וברורה על המגע ואופו הפעילות המינית המדוייקת לה את זקוקה. איני יכולה לדעת מה הסיבות המעכבות אותך, אך אני בהחלט יכולה להגיד לך שניתן לבדוק מה מעכב אותך ולטפל בכך באופן מקצועי. אשמח לסייע לך ומוזמנת לפנות למייל שלי [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות