שאלה בנושא אוננות ונשירת שיער

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

05/12/2019 | 01:48 | מאת: דוד

שלום רב רציתי לדעת האם אוננות משפיעה על צמיחת השיער וגורמת להתקרחות תודה

06/12/2019 | 17:04 | מאת: ברק

כן אבל לא בהכרח ולא באופן ישיר. אוננות ומין בכלל מגבירים שחרור טסטוסטרון. הורמון המין הגברי. מנגד, השפעת הטסטוסטרון עשוייה לבוא לביטוי שונה מעט בין הגברים. הקרחה ושיעור יתר בגוף הם רק חלק מהביטויים האפשריים.

שלום לך אוננות לא גורמת כל נזק גופני. מעולם לא שמעתי על כך שהיא גורמת לנשירת שיער. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות