חברה שלי מתלוננת שאני מדגדג אותה במהלך סקס ועוצרת אותי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

02/12/2019 | 15:33 | מאת: נווה הורוביץ

שלום ד"ר , גבר בן 24 , אשה בת 25 . חברה שלי מתלוננת ממתיי שאנחנו מקיימים יחסי מין , כאשר אני מענג אותה באיבר ע"י עיסוי את "דגדגן החיצוני" וגם במהלך סקס מלא . היא נושכת את הכריות תוך כדי , מרביצה לי עם הרגליים ,מצד אחד נהנית ומצד שני היא צועקת "זה מדגדג אותי " תפסיק" ושאני מפסיק היא ואמרת לי "תמשיך". היא גמרה פעם אחת ואז הפסיקה אותי שוב בטענה זה מדגדג לה כל זמן ויש לה זרמים בלתי פוסקים . והיא לא מוסגלת להתמודד עם הדגדוג . לא בדגדגן החיצוני ולא בסקס מלא מה שמונע מאיתנו לפעמים לקיים את היחסים במלואם . מה עושים ?

שלום לך אני חושבת שחברתך מרגישה תחושות בגוף , אולי של עליה בעוררות המינית, אפילו עד כדי אורגזמה ומכנה אותם " דגדוג" ולדעתי אולי הזיהוי שלה של התחושות בגופה והיכולת לתת להם מילים שיגרמו לך להבין יותר מה עובר עליה, זה הדבר שנכון לה לעבוד עליו. בתור התחלה עליה להכיר את גופה ולזהות את התגובות השונות שלו ולתת להם שמות. כרגע היא קוראת להכל " דגדוג" ולך אין הבחנה איך לגעת בה ומתי. השלב השני הוא ללמוד לתקשר את תחושותיה איתך. מה שהייתי מציעה לחברתך הוא להגיע למספר שיחות יעוץ אצל מטפל או מטפלת מיניים מוסמכים ולנסות להבין מה קורה לה בשלב ראשון. לקבל הדרכה כיצד להכיר את גופה ותגובותיו ולבנות אוצר מילים שיצליח להסביר לך מה עובר עליה בזמן המגע המיני. אשמח לסייע בהמשך בהדרכה או בפגישה [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות