אובדת עצות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/07/2014 | 21:18 | מאת: שירה

שלום, אני ובן זוגי בני 32 וביחד שנה וחצי וגרים יחד. הזוגיות שלנו מלאת אהבה הקשבה ויציבות אבל חיי המין שלנו תמיד היו עגומים. מלבד מס פעמים בודדות בהם השתחרננו אנחנו יכולים להיות חודשים בלי סקס. אנחנו מדברים על זה ומההתחלה זה היה בעיה. הוא טוען שהוא חא נמשך אליי ואין לו חשק. גם כשאני מנסה ליזום הוא אומר שלא בא לו. המצב כבר לא יכול להמשיך טזה מכניס הרבה לחץ וכעס ביננו . לשמוע שהוא לא נמשך אליי קשה לי מאוד( אולי קשור לזה שאני שנה בבית מחפשת עבודה) . הנושא הזה מאוד מעיק עלינו. לחבר שלי יש עבר מיני רב ובעל ניסיון אבל איתי משהוא תקוע. גם כשאני יוזמת ומנסה פשוט לא בא לו. בהתחלה זה היה בסדר אבל עכשיו אחרי שנה + זה כבר עניין גדול. אשמח לעזרה דחופה אני מפחדת לאבד אותו ואותנו.

שירה שלום, ממליצה לכם לפנות לטיפול מיני- זוגי כדי לבדוק ולהבין מה בדיוק קורה ולנסות לשנות ולשפר את המצב. מוזמנים לפנות אלי אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת - 0544905773 www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות