הנושא: חבר שלי גומר מהר

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

13/11/2019 | 07:20 | מאת: אלף

היי אפרת! אני יוצאת עם מישהו כבר חצי שנה, מתחילת הקשר שלנו עניין הגמירה המוקדמת דובר ואני האמנתי ועדיין שזה בר שינוי, אני פשוט לא יודעת איך ! קצת קשה לי לראות אותו כל פעם אחרי הסקס מתוסכל נורא ומאוכזב מעצמו. אשמח מאד לשמוע על שיטות לטיפול בתופעה, או דברים שנוכל להתחיל לתרגל ע"מ לדחות את הגמירה שלו! תודה מראש :) אלף

שלום לך הלוואי והייתי יכולה לפתור את הבעיה הזו בכמה מילים בפורום. אך חשוב שתדעי כי נושא אי שליטה בשפיכה קשור ליכולת להכיר את הגוף ולזהות את התגובות שלו. התרגילים שניתנים הביתה במהלך טיפול מיני למשל לאנשים עם שפיכה מהירה הם תרגילים שמסייעים ללמוד לשלוט בנקודת האל חזור שקורית מספר שניות לפני האורגזמה ולתזמן אותה. מדובר בעניין של תרגול מתמשך ונכון שאיש מקצוע מוסמך ילווה אותו בתהליך. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות