חוסר חשקקקקקקקקקקקקקקקקק

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/11/2019 | 22:18 | מאת: נועה

היי, אני ובעלי נשואים 4 שנים אני בת 33 הוא בן 36 אני מרגישה שממש לא אוהבת לקיים איתו יחסים לא יודעת בדיוק באיזה שלב זה התחיל. תמיד הייתי רגילה להיות אישה מחוזרת וגברים שהיו איתי תמיד היו מנסים לחתור למגע.אני מושכת נראית טוב. והוא אדיש אליי לא מרגישה מחוזרת איתו אני רואה גברים שממש נלחמים ורוצים סקס עם האישה ולא מבינה מה לא תקין אצלו אני אומרת לו ונותנת לו דוגמאות על גברים והוא מגחך ואומר שזה חרטה שכל החברים שלו שנשורים מספרים שהם מקיימים יחסים פעם ב...וכו וכו בקיצור מנסה להצדיק את החוסר מיניות שלו אני מרגישה שזה גם משה שגורם לי לא לרצות אותו. בנוסף לפעמים הוא נוטה להיות ביקורתי הוא חולה ניקיון נראה לי שזה גם מוריד לי . הוא די הפסיק עם זה ( עם הערות והביקורות) הסברתי לו שזה מפריע אבל מרגישה שלא נמשכת אליו ( אגב גם הוא נראה טוב) אבל הבעיה שלי היא איתו לא במיניות שלי . כי יש מישהו שיש לי איתו אינטרציה מדיי פעם ואני נמשכת אליו בטירוף!!! רק מלחשוב עליו אני מתחרפנת והוא גם מבוגר ממני . מבאס אותי לחשוב שלא יהיו לי חיי סקס פשוט לא בא לי עליו וגם הוא עצמו לא חותר למין . מה עושים???

שלום לך זאת באמת שאלה למה את מתכוונת כשאת מדברת על חשק. נשמע שיש לך חשק אך אולי את מבלבלת בין חשק למשיכה? ומשהו בהתנהגותו של בעלך משפיע עלייך יתכן והבעיה היא שאת פחות נמשכת לבעלך? איני יודעת איזו מיניות היתה ביניכם בהתחלה וממתי את חשה כך כלפיו? מה היה קודם ומה אולי שינה את היחסים ביניכם? נשמע שיש הרבה דברים בדינמיקה הזוגית שלכם שיתכן ומשפיעים על החשק כמו הביקורתיות שלו כלפייך, והיחס שלו לנקיון. נשמע שנכון לבדוק את היחסים הזוגיים ביניכם ואת התקשורת ואופן ניהול המריבות ביניכם , יתכן וזה מה שאולי משפיע על החשק.. נשמע שנכון שתגיעו למטפל מיני מוסמך לטיפול זוגי מיני כדי לבדוק את הדברים ובהמשך לשנות אותם. [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות