כאב בחדירה בתנוחת דוגי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

22/07/2014 | 00:45 | מאת: שלומי

הי אפרת שמי שלומי אני ואשתי נשואים 7 שנים מקיימים יחסי מין המון אנחנו אוהבים והכל זורם אבל דבר אחד מאוד מפריע לי אני אוהב תנוחות דוגי וכשאני בא לחדור היא טוען שזה מאוד כואב לה כי האבר מין הגברי הוא חודר לכיון מעלה וכן זה כואב לה בדפנות הנרתיק מה אפשר לעשות ? זה פשטו מתסכל! האם זה טבעי ונורמלי מה שהיא אומרת? חשוב לי לציין כי בתנוחות הרגילות שאני מעליה או היא מעלי או בעמידה הכל ממש זורם וכיף אני כמובן לא רוצה להכאיב תעזרי לי בבקשה אם תוכלי לפרט כמה שיתן

שלומי שלום, הכאב שאתה מתאר צריך אולי להיבדק קודם כל פיזית לראות שהכל תקין, כאן הייתי ממליצה לאשתך לפנות לרופאת נשים שהיא גם סקסולוגית רק לבדוק אם יש סיבה לכאב. אם יש סיבה לכאב מניחה שיהיו המלצות כיצד לטפל בו ואז גם מומלץ לפנות למטפלת מינית מוסמכת. במידה והכל תקין פיזית, יתכן ומשהו במבנה אברי המין של שניכם(איני יכולה לדעת) משפיע על כך שיהיה כאב, אולי לחץ על מקום מסויים, אולי קיים קושי אחר אולי אפילו ריגשי עם תנוחה זו שמשפיע, חשוב לבדוק זאת. כמו כן, חשוב לדעת שלא לכל זוג מתאימות כל התנוחות ויש עוד הרבה תנוחות שניתן לנסות, במיוחד אם יש תנוחות שאתם חשים איתם טוב יותר. אך אם תנוחה זו חשובה לכם, שווה להיבדק אצל רופאה ואולי להתייעץ עם מטפל מינית מוסמך, ראו המלצותיי למעלה. מוזמנים להתייעץ איתי במידת הצורך אחרי הבדיקה, אשמח לסייע. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות