גמירה מהירה-מה עושים...

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

22/10/2019 | 08:35 | מאת: Ksi

שלום מזמן החדירה לוקח לי 20 שניות לגמור איך אפשר להאריך את זמן השפיכה? בלי לאונן קודם

שלום לך אשמח לקבל יותר פרטים. מי אתה? מה הרקע שלך? בן כמה אתה? האם אתה נמצא במערכת יחסים? בעקרון מגיעים אלי לטיפול אנשים שחווים שפיכה מהירה. בטיפול הם מקבלים הביתה תרגילים שמסייעים להם ללמוד כיצד לזהות ולהכיר את תחושות גופם וכך ללמוד לשלוט בתזמון של השפיכה, התרגול העצמי הוא באמצעות אוננות. הדברים אף פעם לא כאלה טכניים ולא כאלה פשוטים. ויש את המימד הרגשי והמימד החברתי , מערכת היחסים או מערכות היחסים בהם אתה נמצא. בקיצור אשמח להבין יותר מה הרקע שלך כי הפתרון הוא לא כזה פשוט.. של מספר מילים ומירשם והבעיה נפתרת.. לצערי. לצערי גם הדרך היחידה לזהות את תחושות גופך וללמוד לזהות את תזמון השפיכה הוא באמצעות תרגילי אוננות, מגע וחיבור לעצמך ולתחושות גופך.. במידה ואתה רוצה להימנע מאוננות מסיבות דתיות, ניתן לחשוב על תרגילים עם בת הזוג שהשפיכה תיעשה בתוך נרתיק האישה. בברכה אפרת מנור מטפלת מיני מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות