תדירות גבוהה אך לא תמיד עם גמירה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/10/2019 | 09:42 | מאת: אני

היי, אני בת 30 יוצאת עם בחןר 4 חודשים במערכת יחסים מאוד טובה,רצינית ומאוד אינטנסיבית. אנחנו מקיימים יחסי מין בתדירות גבוהה, אפשרי כמה פעמים ביום, אך לא תמיד הוא גומר... רציתי לשאול - האם וכמה זה טבעי/תקין? אני יודעת שהוא נמשך אליי, ולרוב החרמנות אפילו באה מכיוונו. אבל דווקא זה שפחות אכפת לו לאחרונה אם הוא גומר או לא פתאום הדאיגה אותי שאולי אני מפספסת משהו. באיזשהו שלב אחרי זקפה ארוכה וחזקה ומספר תנוחות, מגיעה בחיוך ההחלטה שדיי ושזה לא הולך למקום של גמירה מכיוונו ואנחנו עוצרים. והוא בסבבה ואנחנו ממשיכים לדבר ולהמשיך את היום כרגיל. הוא אומר שלא תמיד חייב גמירה וטוב לו מה שהיה. לא אמור להיות כאבים לגברים שלא גומרים??? הוא גם אומר שהוא לא מאונן מאז שהכיר אותי בכלל. אשמח למבט מהצד ןלהבין האם באמת אין בעיה וזה תקין או שאחרת. תודה רבנ

שלום לך יש כל מיני דרכים להתייחס לבעיה מינית,אך הדרך הכי נכונה בעיני להתייחס אליה היא, האם היא מפריעה לאדם עצמו או לבת זוגו. יש גברים שיש להם שפיכה מאוחרת וקושי להגיע בקלות לאורגזמה, זה יכול לשבת על כל מיני סיבות החל מקשיי ריכוז וכלה בקושי או מעצורים רגשיים סביב מיניות. נשמע מדברייך שבן זוגך לא מאד מוטרד מהקושי שלו להגיע לאורגזמה, או שהוא מנסה להרגיע אותך בדרכו שאין לו צורך בכך, איני יודעת. אך נשמע שזה מפריע לך. ואת מודאגת מכך . אני מציעה שתשוחחי איתו ותשתפי אותו בתחושותייך, תבדקי האם זה אולי כן מפריע לו. כי יש מה לעשות. מגיעים אלי והגיעו לא פעם גברים שיש להם קושי בהגעה לאורגזמה, ובטיפול מיני אפשר לשנות את המצב ולסייע להם, אז שלב ראשון שוחחי בפתיחות עם בן זוגך ותראי אולי יש דברים שניתן לעשות ביניכם כדי שהמצב ישתנה. ובמידה ותרצו סיוע בשינוי המצב, תמיד תוכלו לפנות שוב לכאן או ללכת למספר שיחות של יעוץ מיני. אשמח לסייע בהמשך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efrat_manor.com

מנהל פורום מין ומיניות