האם קיום רב של יחסי מין בערב אחד מעיד על העדר אורגזמה?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/10/2019 | 08:22 | מאת: דנה

ביתי בת ה 25 מספרת על קיום מספר רב של יחסי מין בערב אחד (5 פעמים) האם הדבר מעיד על העדר אורגזמה או לא בהכרח?האם זה נורמלי?

שלום לך אני לא בטוחה שהבנתי את שאלתך... למה כוונתך במספר רב של יחסי מין? .איני יודעת מה הרקע שלה ואין אני יכולה לדעת עם היא מגיעה לאורגזמה או נהנית מהסיבה הפשוטה שאיני מכירה אותה כלל ואין לי את המידע. את יכולה לתת טיפה יותר רקע ולהסביר את שאלתך? בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות