קשר מיני

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/10/2019 | 22:29 | מאת: שירי

הי אפרת בת 40 + פנה אלי בחור שמעוניין בקשר מיני בלבד, ואני שוקלת את הנושא (היו לי קשרים זוגיים אך לא קשרים שמוגדרים מיניים בלבד). אני מניחה שהתשובות לשאלותיי קשורות לאישיות של הבחור, ובכל זאת, האם יש משהו משותף המאפיין קשרים כאלה מבחינת ההתנהלות בתוך הקשר (הרי שונה מקשר זוגי)? האם בקשר מיני הבחור נוטה לפרגן לבחורה? להחמיא לה? האם הוא יוצר קשר מעבר להקשר מיני כמו סתם לדבר, בילויים נוספים וכו'. אני ורבלית ואוהבת להכיר לעומק את האנשים שאני בקשר איתם... ולתחושתי, קשר מיני הוא רק מין , וקשה יותר ליצור קשר מעבר (לאו דוקא קשר זוגי אלא הכרות עמוקה יותר, פתיחות וכו') אשמח לכל מידע :) תודה רבה

שלום לך אני חושבת שכל קשר זוגי רומנטי, מיני, חברי או ידידותי.. מאד תלוי בנפשות הפועלות. אין חוקים כלליים וכל שני אנשים מחליטים מה נכון שיהיה בקשר שלהם ואיך הם מגדירים אותו.. צריך לשים לב שגם מבינים על מה מדברים כשמדברים על הגדרה.. כי למשל לא כל אחד יגדיר קשר מיני באותה צורה... האחד יגיד שזה קשר שאין בו העמקה ורק מין והשני יכול להגיד שזה קשר שיש בו עוד דברים, כולל חברות, פרגון, בילויים.. מאד תלוי מה נכון לשני האנשים שנמצאים בקשר. מה שאני מציעה לך הוא לבדוק עם עצמך מה זה בדיוק קשר מיני עם הבחור הספציפי ומה הוא כולל.. האם הוא שיטחי? האם הוא יכול להיות גם חברי? האם הוא כולל שיחות עומק? או עוד פעילויות מלבד פעילויות מיניות? וגם לחשובעם עצמך, מה נכון לך- למה את זקוקה בקשר כזה? כבר ציינת כמה דברים שחשובים לך בשאלתך כמו פרגון, חברות ובילויים. כיון שאתם בתחילת הקשר הזה נכון שתדברי עם הבחור ותשאלי אותו למה הוא מצפה ממך? ומה הוא מצפה מעצמו? בשלב ראשון תדעי אם זה מתאים לך אחרי שהבהרת ציפיות ותקבלי את התשובות המאד ספציפיות ממנו.. כי בכל קשר יש הגדרות וחוקים אחרים.. ותעשי מה שמתאים ונכון לך ומה שאת מרגישה שלמה איתו. ואחרי שתדברי איתו ותבהירי ציפיות תוכלי להחליט איזה סוג קשר נכון לך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות