טיפול לפי הפורנו שאני צורך.

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/10/2019 | 03:51 | מאת: מה יהיה איתי

אני בן כמעט 40 ונמצא בזוגיות ארוכה. עם ילדים ומגורים משותפים אני צורך פורנו אבל הדברים שמגרים אותי הם לא הביריות אן תנוחות מיוחדות או מין כוחני או שלישיות או קשירות או שדיים גדולים או פות חלק וגוף מסותת, אלא בעיקר פורנו שבו השחקניות (לפעמים מדובר בפורנו חובבני ומרושל) בעלות הבעת פנים מחייכת, מזמינה ונעימה. הרבה פעמים אני בוחר בקטעים שבהם אפילו הגוף לא נראה מתוח חלק וסינטטי אבל שהאישה בקטע נראית אמיתית ושסביר שאפגוש מישהי שנראית כך. אני לא מחפש את המוגזם אלא דווקא את הפורנו שבו רואים את הפגמים כבני אדם. אשתי יודעת שאני רואה פורנו אבל לא יודעת כמה שגרתי ומשעמם הדברים שאני צופה בהם. הריגוש שלי מגיע מלראות מישהי יפה מחייכת ושנראית טוב בלי האיפור ועיצוב השיער הלא הגיוניים. בלי זויות הצילום הלא סבירות ובלי הגניחות המוגזמות. אני כל כך מתבייש בעצמי כי הדבר הזה, ''הניצוץ בעיניים'' הוא מה שמדליק אותי ואת זה אי אפשר לנסות לעשות כמו תנוחות או לבוש או גניחות, אבל מתבייש כל כך כי זה כל כך דבר קטן וזה מה שחסר לי כנראה בחיים. ההרגשה שיש למישהו ניצוץ בעיניים כשהיא רואה אותי. כשניסתי להסביר לאשתי על כך, רק אמרתי לה שהפנים של השחקנית בתחילת הסרט ''הקלות הבלתי נסבלת של הקיום'' היא דבר שמעורר אותי. לא מפריע לי החזה שאחרי ההנקה או שיעור במפשעה. אני רק רוצה את המבט הזה בעיניים. האם אני צריך לטפל בעצמי? זה לא מפריע לי בשגרת החיים אבל מעציב אותי לפני השינה. האם יש צורך במטפל מיני או שפסיכולוג מספיק? והאם יש אפשרות להראות ךמטפל מה סוג הפורנו שאני רואה שיבין מכך את המצוקה שלי? הרבה פעמים אפילו מהאינטראקציה לפני המין עצמו בסרט אני יכול להגיע לפורקן.

שלום לך אני חושבת שהפנים המחייכות והמאירות עליהם אתה מדבר , משקפות אולי צורך רגשי שלך.. שמתבטא במשיכה מינית. אתה צריך מישהי שתראה אותך, תהיה נחמדה אליך ותסתכל עליך בעיניים נוצצות. זה צורך שלך וחשוב שתהיה מודע לו, אין לך בכלל מה להתבייש בו. איני יודעת מה יחסיך עם אשתך ועד כמה אתה חווה דברים אלו ממנה, אך יתכן ודברים אלו מאד חסרים לך וכשאתה רואה אותם בסרטים או בפורנו אתה מרגיש כמיהה לכך שאולי מתפרשת אצלך כמשיכה מינית.. אתה חושב נכון על ללכת לטיפול לשם בדיקת הצורך הזה שלך וכיצד להתמודד איתו ובעיני נכון שתלך לטיפול מיני אצל מטפלת מינית מוסמכת , כי הצורך הוא רגשי אמנם אך הוא משתקף במיניות.. במשיכה.. זה צורך לגיטימי וטבעי.. אתה בסך הכל רוצה להרגיש חשוב למישהי ולהאיר את יומה... ואולי ביומיום שלך זה משהו שחסר. אשמח לסייע לך בהמשך מוזמן לפנות לקביעת פגישת יעוץ במידה ותרצה [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות