שפיכה מספר פעמים לגבר

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

06/10/2019 | 07:00 | מאת: יוסי יוסי

אני בן 38 ובעברי אירוע יחיד שבו גמרתי פעמיים בהפרש של דקה תוך כדי סקס עם בת זוג שמאוד נמשכתי אליה. צפיתי במס' סרטוני הדרכה לא בעברית או אנגלית שמדגימים עיסוי של הפין באופן שהגבר גומר עם שפיכה (שכמותה הולכת וקטנה) אפילו 5-7 פעמים בתוך 20 דקות. כיצד ניתן לחוות מספר אורגזמות באותו ''מפגש''? הרי הזיקפה כמעט הכרחית לאורגזמה.

שלום לך אני חושבת שהתגובה המינית אצל כל גבר היא שונה. יש גברים שאחרי אורגזמה צריכים הפסקה גדולה , יש כאלה שזקוקים להפסקה קטנה ויש כאלה שלא זקוקים להפסקה. אין לי תשובת קסם שיכולה לסייע לך בכך מעבר ללהכיר את הגוף שלך ולזהות את המצבים בהם זה קורה ומה הטריגר או ההתרחשויות שמאפשרות זאת. למה גופך מסוגל, מתי ועם מי ובאיזה סיטואציות. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות